In regio Aalst ook massages aan huis !

Huisregels 

Massages
De massages, gesprekken en workshops vinden plaats in een kader waarin respect, veiligheid, discretie en vertrouwen voorop staan. Dit is een wisselwerking, dus vanzelfsprekend voor beide partijen geldend.

Uzelf mag indien gewenst met ondergoed of naakt de massage ontvangen. Dit kan u zelf aangeven.


Covid-regel:
Dragen van een mondmasker is enkel verplicht bij het betreden van de praktijk en bij het naar buiten gaan.

 

Boeking & betaling

Boeking kan via mail naar info@transbalance.be, drop een berichtje hier op onze contactpagina of boek meteen via onze online agenda, ook via de contactpagina op deze site.
Indien u zelf uw afspraak inboekt via de online kalender, vermeld dan zeker welke massage u boekt. 

Kun je de afspraak niet nakomen? Annuleer deze dan kosteloos 24 uur op voorhand. Bij niet tijdig geannuleerde afspraken zijn we genoodzaakt een annulatiekost van €20 aan te rekenen in verband met de tijd die voor jou gereserveerd was. Annuleringen kunnen enkel telefonisch worden gemeld of via het online boekingssysteem. Aangezien ik slechts 1 à 2 afspraken per dag aanneem en me hier 200% voor geef zowel in energetische, fysieke als materiële voorbereiding, kan ik enkel mijn inkomen veilig stellen door een streng beleid te voeren rond tijdige annulatie.
Bij anulatie door Transbalance wordt uw boeking in overleg verplaatst.

Gelieve duomassages en tantra sessies NIET zelf in te boeken, neem hiervoor contact met ons op via mail of telefonisch op 0498 97 92 33.

Om laattijdige annulatie te vermijden, wordt u gevraagd om een voorschot van 60€ te voldoen bij de boeking van een duomassage of tantra sessie. Dit kan per overschrijving op het rekeningnummer IBAN BE72 0689 0948 0616.

Bij ontvangst van de betaling wordt uw boeking bevestigd. Er is geen restitutie mogelijk bij verlet.