In regio Aalst ook massages aan huis !

Huisregels 

Massages
De massages, gesprekken en workshops vinden plaats in een kader waarin respect, veiligheid, discretie en vertrouwen voorop staan. Dit is een wisselwerking, dus vanzelfsprekend voor beide partijen geldend.

Uzelf mag indien gewenst met ondergoed of naakt de massage ontvangen. Dit kan u zelf aangeven.

 

Boeking & betaling

Een massage of behandeling reserveren kan ENKEL via een MAIL naar ons mailadres:
info@transbalance.be Deze mailbox wordt elke dag gelezen en we trachten binnen de 2-3 werkdagen iedereen te antwoorden.
Via onze online AGENDA die u vindt bij het klikken op de volgende link: https://transbalance.simplybook.it kan u na het aanmaken van een account, uw afspraken bij Transbalance consulteren en indien niet binnen de 48u van uw afspraak, nog verplaatsen of kosteloos annuleren.  In geval van annulatie, lees goed onze annulatievoorwaarden AUB. Er worden hierop geen uitzonderingen meer gemaakt.

Wenst u eerst bijkomende informatie, stuur ons een mail : info@transbalance.be, of drop een berichtje hier op onze contactpagina.

Annuleringen kunnen enkel per mail of telefonisch worden gemeld. Aangezien ik me beperk tot  
1 à 2 cliëntenafspraken per dag en mij 200% inzet zowel op fysiek, energetische als materiële voorbereiding, kan er enkel een goede verstandhouding zijn tussen behandelaar en cliënt(e) en een gevoel van respect naar elkaar door een consequent beleid te voeren in geval van annulatie.
Bij anulatie door Transbalance wordt uw boeking in overleg verplaatst.

Indien u een duomassage of tantra sessies inplant, zullen wij eerst een videogesprek inplannen om vooraf af te stemmen over het verloop van de massage/sessie.

 

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, zal een 'no-show annulatievergoeding' worden aangerekend. Wij danken u voor uw begrip.